Contact

V.O.F. Herberg De Witte Boerderij
Noorderblokken 14
9523TK Drouwenermond
+31 (0) 599 637 787
+31 (0) 625 123 766
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.herbergdewitteboerderij.nl
KvK: 54771420
BTW-nummer: NL 8514.34.162.B01

Op de accommodatieverhuur zijn huurvoorwaarden van toepassing, deze worden u na uw reserveringsaanvraag toegezonden, u kunt het document tevens hier als pdf downloaden.
Op onze (overige) horecadiensten zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier downloaden en worden u tevens bij reservering toegezonden.

Route

Herberg De Witte Boerderij is gelegen aan de Oostzijde van de N379 (Drentse Mondenweg) en vanuit alle richtingen uitstekend bereikbaar. Eenmaal binnen de bebouwde kom van Drouwenermond vindt u, tussen hectometerpalen 2,2 en 2,3, de oprit naar het parkeerterrein van Herberg De Witte Boerderij. De entree bevindt zich op het aangelegen terras.

Vanaf de A28 richting groningen

Volg de A28 Noordwaarts, deze gaat over in de A37, volg de A37 tot knooppunt Holsloot en neem de afrit naar de N34 richting Emmen en Groningen. Volg de N34, sla bij Borger rechtsaf de N374 op en volg deze tot u bij de afrit naar de N379 richting Drouwenermond bent. Verder als boven.

Vanaf de A7

Neem bij Drachten de afrit naar de N381 richting Emmen. Volg de N381 tot de afslag naar de N374 richting Westerbork. Volg de N374 tot u bij de afslag naar Drouwenermond bent. Neem de afslag naar de N379 richting Drouwenermond. Verder als boven.

Vanaf de A28 richting zwolle

Volg de A28 Zuidwaarts en neem de afrit naar de N34 richting Emmen, sla bij Borger linksaf naar de N374 en volg deze tot u bij de afslag naar de N379 richting Drouwenermond bent. Verder als boven.

 

 

 

Disclaimer
Hoewel Herbergdewitteboerderij.nl de grootste zorg heeft besteed aan de volledigheid en correctheid van de informatie op de website, kan zij niet instaan voor eventuele fouten en onvolledigheden. Herbergdewitteboerderij.nl aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

In geen geval kan Herbergdewitteboerderij.nl aansprakelijk worden gesteld of verantwoordelijk worden gehouden voor schade, in welke vorm dan ook, ontstaan door gebruik van de website.

Herbergdewitteboerderij.nl bevat verwijzingen (bijvoorbeeld door middel van een hyperlink, banner of button) naar de websites van derden. Herbergdewitteboerderij.nl heeft geen enkele zeggenschap of invloed op de inhoud en het beleid van deze websites. Op deze websites valt u onder de (privacy)regels van die betreffende site.