Foto's

Ligging

Herberg De Witte Boerderij is landelijk gelegen in het populaire, Drentse Hondsrug gebied. Lange tijd voordat de boerderij, een historisch en beeldbepalend element in het landschap, werd verbouwd tot B&B en in 2012 / 2013 tot groepsaccommodatie, bruiste het hier van agrarische activiteiten. Diverse, bewust bewaarde kenmerken en elementen in en rondom het pand verraden die oorsprong nog steeds, maar nu kunt u er ontspannen genieten, omringd door comfort, luxe en sfeer in een ruimtelijke en groene omgeving, waar u tot rust komt, maar waar in de directe nabijheid enorm veel te doen is, voor alle interesses en leeftijden! Denk hierbij aan (openlucht)musea, pretparken, zwemparadijzen, uitstapjes naar bossen, heide, natuurstrandjes, etc... bezoek de rijke cultuur, natuur en de recreatiemogelijkheden in de directe omgeving, want Herberg De Witte Boerderij is door de uitstekend bereikbare ligging een prima uitvalsbasis hiervoor.

U huurt de Jachtweide (gelagkamer), acht (2 tot 4 persoons-)kamers, waarvan zes met eigen - en twee met gedeeld - sanitair, het aanliggende terras plus gazon tegen een duidelijke en verrassend gastvrije prijs en u heeft alles ter beschikking wat een plezierig verblijf garandeert: parkeergelegenheid op eigen terrein, groot (± 1.000 m2) omheind speelgazon, een sportveld van 2.000 m2 en een terras van 80 m2 met weidse uitzichten, de woonkamer beslaat 100 m2 met o.a. een nostalgische bruincafébar, twee lederen loungebanken, grootbeeld TV met homecinemaset met dvd-speler, 3 grote dinertafels voor totaal ca. 22 personen, een compleet uitgeruste keuken met o.a. Amerikaanse koel-vriescombinatie (koel water en ijsblokjes!), een extra recreatieruimte (20 m2) op de verdieping met dvd-scherm, dartbord en een comfortabele zithoek, 7 badkamers (met v.w.t., douche en toilet) bij de kamers, 2 extra toiletten (één met voorzieningen voor mindervaliden) en 8 (2-4 p.) slaapkamers (waarvan 3 op begane grond) met comfortabele boxsprings; u bent dus samen gezellig weg met tegelijkertijd veel privacy. Faciliteiten als spellen voor binnen, buiten en voor de Wii, films en (strip)boeken zijn allemaal gratis ter beschikking.

Maatschappelijk bewust

Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, daarom zijn in 2014 zonnepanelen aangeschaft, bestaat de verlichting voor meer dan 80% uit spaar- en ledlampen, heeft de Amerikaanse koelkast een A+ energielabel (het gehele pand heeft energielabel B) en vragen wij uw medewerking bij strikte afvalscheiding (glas, papier, plastic, GFT en overig huisvuil). Om het milieu verder te sparen en voor u tegelijkertijd een behaaglijk en gezond binnenklimaat te garanderen, is Herberg De Witte Boerderij voorzien van hoogwaardige isolatie en grotendeels dubbel glas en zijn de meeste ruimtes aangesloten op het luchtverversingssysteem dat zorgt voor continu aanvoer van schone, gefilterde buitenlucht en waarmee via de warmtewisselaar energie wordt uitgewisseld met de afgevoerde, gebruikte luchtstroom, dat betekent vanzelfsprekend ook dat het in de koudere periodes binnen altijd behaaglijk warm is en 's zomers lekker koel en tevens aangenaam vertoeven voor mensen met gevoelige luchtwegen!

Heeft u vragen over prijzen, beschikbaarheid, bezichtigen of wilt u direct boeken? Neemt u dan gerust contact op of bekijk hier de beschikbaarheid, de prijzen en plaats uw optie of boeking.

Alvast tot ziens in Herberg De Witte Boerderij!

Met vriendelijke groet,

De Witte Boerderij

06 23 10 14 14 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.