Accommodatie

Luxe Accommodatie voor Groepsvakanties, Bruiloften en Vergaderarrangementen

Herberg De Witte Boerderij is uitstekend bereikbaar en biedt – met 9 wastafels, 9 toiletten, 8 familieslaapkamer en 7 badkamers en suite, een recreatieruimte met loungebanken en speelmogelijkheden, een ruime en moderne keuken en een grote (100 vierkante meter) gezamenlijke ruimte (De Jachtweide) met 50 zitplaatsen, verdeeld over de bar, de comfortabele, lederen loungebanken en aan de grote eethoektafels – ruimte aan groepen van maximaal 26 (met babies/peuters/kleuters: 32) personen.

De accommodatie is zo groot dat u weg bent met de groep zonder 'elkaar op de lip te hoeven zitten', zowel met goed als slecht weer is het hier buiten en binnen goed toeven. Het geheel is vanaf de openbare weg aan het oog onttrokken, zodat u met uw gezelschap ongestoorde privacy geniet.

Parkeren geschiedt geheel op eigen terrein. Een terras van ca. 80 m2 met werkelijk een prachtig, weids uitzicht biedt u via de voordeur toegang tot de begane grond.

Buiten kunnen de kinderen lekker ravotten op het speelgazon met speeltoestellen en 's zomers een buitenbad, de weergoden hoeven het buitenvermaak niet te verstoren, want u kunt altijd gebruik maken van de overdekte, verlichte en verwarmde kapschuur. Alles is aanwezig om van uw familie- of vriendenweekend een succes te maken.

In de Jachtweide (de gelagkamer) bevindt zich een loungehoek met SMART TV en home cinemaset, aangrenzend een ruime, compleet ingerichte keuken met groot fornuis en een Amerikaanse koelkast; de statige mahoniehouten trap leidt vanuit de Jachtweide via de vide naar vijf kamers op de verdieping, elk met eigen sanitair plus nog een speel-/vergaderruimte met een Nintendo Wii spelcomputer. In alle badkamers is al 'Rituals' Douchegel, Shampoo en Zeep aanwezig, alsmede handdoekpakketten!

De hele accommodatie is voorzien van behaaglijke (vloer)verwarming, met CV op de slaapkamers en uitstekende ventilatie. Dus als het weer zich er meer voor leent toch maar even binnen te blijven, dan nog is het met elkaar aangenaam vertoeven in Herberg De Witte Boerderij.

Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden voor vermaak en ontspanning binnens- en buitenshuis: aan de bar hangen, in de loungehoeken voor een favoriet TV-programma en volop aanwezige (computer-) spellen en DVD-films uit de boekenkast. Spellen, Boeken en DVD’s zijn er meer dan voldoende en zijn vrij beschikbaar in de bibliotheekkast. Draadloos (WIFI) internet is gratis beschikbaar.

Neem alvast een kijkje in 3D!

Controleer de beschikbaarheid door te klikken op: beschikbaarheid en reserveren of klik eerst op: tarieven pagina en verbaas u over de aantrekkelijke 'All In'-prijzen, oftewel: géén bijkomende kosten!

Herberg De Witte Boerderij
Verrassend gastvrij!
Vakantiehuis, Bruiloft- en Vergaderlocatie, B&B