Arrangementen

Arrangementen

Herberg De Witte Boerderij en haar unieke omgeving, De Drentse Hondsrug, bieden u in eigen land enorm veel aansprekende, leuke en onvergetelijke momenten die u nog heél lang doen nagenieten van mooie herinneringen, een aantal voorbeelden, optioneel te boeken:

1. Uw complete huwelijksdag op één locatie perfect verzorgd

Uw romantische Huwelijksdag wordt van Ceremonie en Receptie tot en met Diner en Feestavond verzorgd. Herberg De Witte Boerderij is een officiële, vaste trouwlocatie die u exclusief voor dé dag van uw leven afhuurt. Wilt u het geheel binnen verzorgd hebben of binnen en buiten combineren? Het kan allemaal!

Voor meer informatie en prijzen, klik op: trouwen of neem direct contact op!

 2. Verwen uzelf tijdens uw verblijf

  • Hebt u gezellig met de groep een luxe verblijf in Herberg De Witte Boerderij geboekt? Tijdens uw verbijf kunt u zich extra laten verwennen met bijvoorbeeld Barbecue, Brunch, Diner, Drankjes en zelfs een luxe High Tea, bekijk de mogelijkheden en klik op: verwenopties en all in specials!
  • Wilt u deze prachtige omgeving met haar rijke cultuur, historie en natuur beter leren kennen, een dagje eropuit, op zoek naar bezienswaardigheden, een gezellig uitstapje, een leuke attractie of een evenement? Klik dan op Hondsrug Drenthe en ontdek de talloze mogelijkheden die u met uw gezelschap in de nabije omgeving van Herberg De Witte Boerderij kunt beleven
  • Maak gebruik van de Regio Voordeelkaart die u van ons bij aanvang van uw verblijf ontvangt en geniet ook nog eens van aantrekkelijke aanbiedingen!

3. Scherp geprijsde last minutes, voor kleinere gezelschappen tot en met 20 personen (voor prijzen en voorwaarden, zie: tarieven, ook voor de downloads van de last minutes)

Kleinere groeps- / B&B-Arrangementen:

Past uw gezelschap in de luxe gezinskamers van de Jachtweide (maximaal 20 p.) of in het Appartement Begane Grond (maximaal 12 p.)?
Dan hebben wij, zeer interessant geprijsd, speciaal voor gezelschappen die voor de overnachtingen slechts een deel van alle aanwezige slaapkamers nodig hebben, ook met vrij gebruik van alle, aanwezige faciliteiten (spellen, boeken, films, Regio Voordeelkaart, etc.), èn bij een B&B-arrangement onbeperkt koffie en thee