Trouwen

'All In & Complete!'

Ongeacht of je nu binnen wilt Trouwen of landelijk in de open lucht, jullie gehele Huwelijksdag wordt volgens de unieke 'All in & Complete'-formule naar júllie wensen op maat samengesteld en sfeervol verzorgd. De gastvrouw, gastheer en medewerkers van Familiehotel 'Herberg De Witte Boerderij' putten uit de nodige ervaring en kennis, schenken onder het motto 'Verrassend Gastvrij!' alle aandacht aan jullie wensen en denken graag mee over wat dé Dag voor jullie zo bijzonder, gezellig én onvergetelijk zou kunnen maken! Wil je nog meer zien dan de foto's, vlieg dan even over de locatie in onze drone!

Bijvoorbeeld (prijsstelling 2017/2018):

Dag:

 • 13:00 u.: Ontvangst / Verwelkoming met Koffie, Thee en zoete Lekkernijtjes
 • 14:00 u.: Huwelijksvoltrekking
 • 15:00 u.: Receptie, Felicitaties & Proosten met Prosecco op het kersverse Bruidspaar
 • 16:00 u.: Aperitief met een hartige 'Teaser'
 • 17:30 u.: Luxe Dinerbuffet (soep, voorgerecht, hoofdgerecht) of Luxe Barbecue
 • 19:00 u.: Dessertbuffet met Schepijs, Slagroom en verse Vruchtensalade

Feestavond, 20:00 - 24:00 u.:

 • Onbeperkt Consumpties ('Hollands Aperitief'),
 • Diverse malen rond met Koud / Warm Bittergarnituur en lekkere Snackjes, Luxe Nootjes- en Zoutjesassortiment
 • Volledige beschikking over de luxe Bruidssuite, waarin je je terugtrekt om je te verfrissen, te verkleden e.d. en waar je na die lange, (in)spannende dag vol onvergetelijke indrukken van een welverdiende, romantische nacht als kersvers Bruidspaar geniet. Na het opstaan worden jullie nog heerlijk verwend met een uitgebreid en romantisch 'Bubbeltjes Ontbijt'!

Slechts € 4.995,00!

Bovenstaand voorbeeld is een indicatie qua tijden en prijzen, gebaseerd op 25 daggasten en totaal 100 (25 dag- + avond- en 75 avond-)gasten, inclusief bruidspaar; prijs daggast vanaf € 59,95 (Luxe Dinerbuffet vanaf € 69,95), prijs avondgast vanaf € 39,95, prijs dag- + avondgast vanaf € 89,95 (Luxe Dinerbuffet vanaf € 99,95)

Kan het qua prijs nóg aantrekkelijker? Jazeker! Wanneer u kiest voor het 'All In & Complete' trouwprogramma dat op een andere dag dan vrijdag, zaterdag, zondag of een erkende feestdag valt, dan krijgt u maar liefst 5% Korting op de totale eindafrekening, dat scheelt al gauw honderden euro's!

Vermelde prijzen en kortingen op deze pagina:

 • Gelden voor compléét verzorgde arrangementen van minimaal 25 personen (zowel dag- als avondgasten)
 • Zijn onder voorbehoud van wijzigingen, typefouten, èxclusief gemeentelijke legeskosten, meerprijsopties, zoals Muziek e.d.
 • Zijn ínclusief BTW, Consumpties uit 'Hollands Aperitief' (Koffie, Thee, Fris, Sap, Bier, Wijn, Port, Vermouth, Binnenlands Gedistilleerd), Hapjes, Nootjes en Zoutjes, personeel en exclusieve Locatiehuur

Pluspunten van Herberg De Witte Boerderij:

 • Officiële Trouwlocatie van 'Cittaslow®' Gemeente Borger-Odoorn
 • De unieke 'All in & Complete'-zekerheid vóóraf over zowel Arrangement als Prijs, dus zónder verrassingen achteraf!
 • Binnen en Buiten, alles op één locatie! Voor jullie huwelijksarrangement staan de chique 'Jachtweide', het gehele terrein met de gezellige 'Kapschuur', het grote Terras en de groene Gazons éxclusief aan jullie ter beschikking!
 • Alleen voor besloten gelegenheden, dus volledige Privacy, dé Dag is 'All In & Complete' speciaal voor jullie verzorgd op één romantische locatie!
 • Optioneel (na verkregen toestemming van het bruidspaar) voor familieleden, vrienden en andere dierbaren zijn er eveneens ruime en luxe (gezins-)kamers met eigen badkamers beschikbaar voor tussentijds terugtrekken en overnachten, inclusief uitgebreid ontbijt

Planning & Organisatie

De trouwdag, dé belangrijkste dag van uw leven. Na aanzoek, verloving en ondertrouw gaat u nadenken over een geschikte dag om elkaar het 'Ja-Woord' te geven. Voordat die dag is aangebroken, moeten er nog talloze keuzes gemaakt worden: Gaat u op huwelijksreis, zo ja, waarheen en hoe lang? Welk trouwpak gaat de bruidegom dragen? Samen trouwringen uitzoeken? Weet de bruid al welke bruidsjurk het gaat worden? Maar allereerst oriënteert u zich samen op een geschikte trouwlocatie en daar neemt u rustig de tijd voor, misschien wel een jaar. Wat geeft dan de doorslag bij de locatiekeuze? Moet het een bepaalde uitstraling hebben, welke sfeer moet het ademen? In wat voor omgeving moet het liggen? Biedt het mogelijkheden om er de ceremonie en de receptie te houden, met elkaar het diner te nuttigen en feest te vieren? Kan er overnacht worden? En kan het voor een aantrekkelijke prijs?

Houd greep op de planning, gebruik onderstaande checklist met tips voor de volledige planning van jullie onvergetelijke trouwdag:

Voor uw huwelijk moet er ontzettend veel geregeld en georganiseerd worden, vaak beginnen de voorbereidingen al een jaar van tevoren en u wilt het liefst zo min mogelijk aan het toeval overlaten. Klik op: CHECKLIST, download en print de gratis checklist met daarin alle aandachtspunten handig op een rijtje gezet, aangevuld met waardevolle tips.

Alvast sfeer proeven hoe een huwelijksdag op Herberg De Witte Boerderij kan zijn? Klik dan hier voor een videoregistratie van Ivor Feunekes, een zeer jonge, enthousiaste en getalenteerde amateurcineast! 

Reviews

'Onze bruiloft hier gehouden. We hebben een ontzettend mooie zorgeloze dag gehad. Het eten, drinken, aperitiefs waren tot in de puntjes geregeld. Onze gasten zijn met een volle maag en vol blijdschap weer naar huis gegaan.We hebben heerlijk geslapen en een ruim ontbijt genuttigd. De gastheer en mevr. zijn erg aardig en gastvrij. Al met al.. TOP!! Een aanrader! Bedankt voor alles, Sander, Sandra, Isabella + Liam' (28-10-2017)

'20/05/2016 ons trouwfeest gevierd. Een prachtige locatie, luxe en gezellige sfeer. Marian en Hans hebben vanaf het ontvangst van onze gasten tot en met het ontbijt de volgende morgen alles perfect geregeld! Bedankt!! groetjes #teamkamphuis' (28-05-2016)

'Hans & Marian, bedankt voor de geslaagde dag. We hebben volop genoten en alles was top geregeld. Bedankt voor jullie gastvrijheid, dank jullie wel. Groeten, Denise & Gerrie :-)' (10-09-2015)

'Op 29-8-2015 hebben wij hier ons bruiloftsfeest gegeven. En wat hebben we genoten! Hans en Marian, bedankt voor jullie gastvrijheid! Rob & ingrid Foekens' (29-08-2015)

'Beste Hans & Marian, Wij hebben de 21e een onvergetelijk trouwfeest gehad en niet in de laatste plaats vanwege de uitstekende verzorging, de locatie en het eten. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen. Hartelijke groeten, Geetha & Martijn'

Voorwaarden

Op bovenstaande diensten zijn voorwaarden van toepassing, deze kunt u raadplegen of downloaden via klikken op de link: voorwaarden, op uw verzoek sturen wij deze via e-mail toe