Arrangementen

Een vergadering, bedrijfstraining of 'heidesessie' op een rustige, uitstekend bereikbare locatie met privé parkeerterrein in een inspirerende omgeving tegen een investering met een goede prijskwaliteitverhouding, een besloten (thema)feest of een bedrijfsuitje met uw medewerkers? Het is allemaal mogelijk in Herberg De Witte Boerderij.

Bedenk: uw klant was ooit eerst uw gast

Wie voert in uw bedrijf zoal de telefoongesprekken? Is dat altijd iemand die uw (potentiële) klant zodanig te woord staat dat er een binding ontstaat? Wist u dat elke klant altijd eerst op de één of andere manier uw gast was? Door uw medewerkers te trainen in vaardigheden die iemand het vanaf het eerste contact het gevoel geven een welkome gast te zijn, ontstaat er vaker en sneller een klantrelatie, waarna de weg open ligt om deze gasten tot klanten te maken en daarmee hogere resultaten te genereren.

Trainingen

Onze gedegen ééndaagse hospitality- en dito verkooptraining voor alle medewerkers in uw bedrijf zal gegarandeerd leiden tot meer klanten, meer omzet en hogere marges. Uw investering in geld en tijd voor een training is vanaf slechts € 89,95 (excl. BTW) per persoon voor een complete training van één dag, inclusief lunch en afsluitend drankje(!). Direct daarna is men in staat meer rendement te behalen uit alle gast- en klantcontacten.

Referenties en relaties

Wij verzorgden inmiddels tot volle tevredenheid bedrijfstrainingen, vergaderarrangementen, workshops, retraites en heidesessies voor - of i.s.m. - o.a. de volgende bedrijven en organisaties:

Koninklijke Luchtmacht, Vliegbasis Leeuwarden
Krinkels BV
Regelink Ecologie & Landschap
Nedmag
SVCK & Wiz-Art
Gemeente Borger-Odoorn, Stichting Bestemming Borger-Odoorn & Hondsrug Drenthe
Atkinslijn
Energy Valley
WEA-NH
Villa van Streek
Joytime Groepsactiviteiten
beUnited
Les Chevaux Paardencoaching
Master Your Life
SBI Formaat
Holland Casino Groningen & Leeuwarden
UWV WERKbedrijf Noord
Teijin Aramid
TVM Verzekeringen
BuitenBusiness, Vergaderen met een grasspriet tussen je tenen...

Wij denken graag mee om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken, neemt u gerust contact op voor uw vragen of plaats hier uw reservering.

*Wellicht zoekt u een vergader-, werk- of spreekruimte op een locatie die centraler ligt of die anderszins beter beantwoordt aan uw wensen? Kijkt u dan eens op de site van onze collega Werkplek9 te Groningen.